Trek Rail 9.9 XX1 AXS P1 2022

Το Rail 9.9 είναι το καλύτερο μας ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού με μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων. Παίρνετε ένα έξτρα στιβαρό carbon πλαίσιο, απίστευτα προοδευτική ανάρτηση RockShox, το καλύτερο ασύρματο ηλεκτρονικό σύστημα μετάδοσης κίνησης της SRAM και έναν ισχυρό κινητήρα Bosch Performance Line CX με μπαταρία μεγάλης διάρκειας και το νέο smart σύτημα με το LED τηλεχειριστήριο και την οθόνη Kiox που συνδυάζονται με την eBike Flow app για την παρακολούθηση της δραστηριότητας, πλοήγηση και συνδεσιμότητα Bluetooth.

Περισσότερες Πληροφορίες

Δείτε τον Πίνακα ΜεγεθώνThis product is no longer in stock

14 119,00 € Tax included

Add to wishlist

Το Rail 9.9 είναι το καλύτερο μας ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού με μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων. Παίρνετε ένα έξτρα στιβαρό carbon πλαίσιο, απίστευτα προοδευτική ανάρτηση RockShox, το καλύτερο ασύρματο ηλεκτρονικό σύστημα μετάδοσης κίνησης της SRAM και έναν ισχυρό κινητήρα Bosch Performance Line CX με μπαταρία μεγάλης διάρκειας και το νέο smart σύτημα με το LED τηλεχειριστήριο και την οθόνη Kiox που συνδυάζονται με την eBike Flow app για την παρακολούθηση της δραστηριότητας, πλοήγηση και συνδεσιμότητα Bluetooth.


Είναι σωστό για εσάς αν...
Θέλετε ότι καλύτερο για την εμπειρία σας στο e-MTB. Θέλετε τη μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα, την πιο ομαλή απόδοση, τη μεγαλύτερη εμβέλεια και την πιο υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρική υποβοήθηση που μπορείτε να αποκτήσετε. Λατρεύετε την παραμετροποίηση, θέλετε όλα τα χαρακτηριστικά του smart συστήματος της Bosch και θέλετε ασύρματη ηλεκτρονικές αλλαγές ταχυτήτων.

Η τεχνολογία που αποκτάτε
Ένα αναβαθμισμένο πλαίσιο OCLV Mountain Carbon με μεγάλο reach και υπερμεγέθη σωλήνα λαιμού και κάθετο για μέγιστη αντοχή. Μια μπαταρία εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας 750 Wh, πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι RockShox ZEB Ultimate, αμορτισέρ RockShox Super Deluxe Ultimate Thru Shaft και σύστημα μετάδοσης κίνησης SRAM XX1 AXS. Παίρνετε το νέο έξυπνο σύστημα Performance Line CX της Bosch με το νέο τηλεχειριστήριο LED Bluetooth® για εύκολη συνδεσιμότητα και all-in-one πλοήγηση, παρακολούθηση δραστηριότητας μέσω της εφαρμογής eBike Flow, καθώς και παρακολούθηση πίεσης TyreWiz και AirWiz.

Η τελευταία λέξη
Το Rail 9.9 έχει να κάνει με την κορυφαία τεχνολογία. Το καλύτερο πιρούνι enduro της RockShox, η μεγαλύτερη μπαταρία της Bosch, την ομαλή αλλαγή της SRAM XX1 AXS, ένα εξελιγμένο πλαίσιο, η παρακολούθηση πίεσης TyreWiz και AirWiz, καθώς και η τελευταία τεχνολογία της Bosch με το νέο smart σύστημα.

To Rail 9.9 XX1 AXS της Trek είναι ένα long-travel ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού από OCLV carbon, που μοιράζεται τις ίδιες τεχνολογίες με το Slash & το Remedy, όπως η ρυθμιζόμενη γεωμετρία Mino Link, ο διαγώνιος σωλήνας Straight Shot Down για επιπλέον ακαμψία και το Active Βraking Pivot (ABP). 

Η μπαταρία είναι τοποθετημένη μέσα στο πλαίσιο με το σύστημα Removable Integrated Battery (RIB) της Trek που είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη: καλύπτει πλήρως την μπαταρία μέσα στο πλαίσιο για προστασία ενώ καθιστά εύκολη την αφαίρεσή της χωρίς εργαλεία και σας επιτρέπει να τοποθετήσετε μια παγουροθήκη.

Διαθέτει μια επιπλέον είσοδο για φόρτιση της μπαταρίας χωρίς να την αφαιρέσετε από το ποδήλατο.

Το Rail 9.9 XX1 AXS διαθέτει:

- OCLV carbon πλαίσιο 

- εμπρόσθια ανάρτηση RockShox ZEB Ultimate, AirWiz, DebonAir spring, 160 mm travel

- Οπίσθια ανάρτηση RockShox Super Deluxe Thru Shaft, AirWiz, 230x57.5 mm

- κινητήρα Bosch Performance Line CX, smart system, magnesium motor body, 85 Nm, μέγιστη υποβοήθηση μέχρι τα 25 km/h

- μπαταρία Bosch PowerTube, vertical, 625wh (size Small) 725wh (size M,L,XL) & το controller Bosch Kiox

- λαιμός σέλας RockShox Reverb AXS 

- Τροχοί Bontrager Line Carbon 30 με δυνατότητα μετατροπής και χρήσης χωρίς σαμπρέλα

- Σύστημα μετάδοσης SRAM XX1 AXS

- Σύστημα Mino Link για μικρορύθμιση της γεωμετρίας 

 

Επιβεβαιώνουμε ότι το συγκεκριμένο ποδηλάτο είναι επιδοτούμενο και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του προγράμματος ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ.  

Δείτε σε αυτό το link της Bosch, την αυτονομία της μπαταρίας και την απόδοση του κινητήρα ανάλογα με το τερρέν και τον τρόπο οδήγησης (Eco/Tour/Sport/Turbo) που θα επιλέξετε. 

Ο σκελετός και τα ψαλίδια καλύπτονται με 3 χρόνια εγγύηση από την Trek.

 

 

ΠλαίσιοOCLV Mountain Carbon main frame, 1.8" lower head tube, Removable Integrated Battery (RIB), Knock Block 2.0, guided internal routing, 34.9 mm seat tube, magnesium rocker link, Motor Armour, Mino Link, ABP, Boost148, 12 mm thru axle, 150 mm travel
ΕλαστικάBontrager SE6 Team Issue front, Bontrager SE5 Team Issue rear, Tubeless Ready, Core Strength sidewalls, aramid bead, 120 tpi, 29x2.50"
Εμπ. ΑνάρτησηRockShox ZEB Ultimate, AirWiz, DebonAir spring, Charger 2.1 RC2 damper, e-MTB optimised crown, tapered steerer, 44 mm offset, Boost110, 15 mm Maxle Stealth, 160 mm travel
ΤροχοίBontrager Line Pro 30, OCLV Carbon, Tubeless Ready, 108T Rapid Drive, Boost110 front, Boost148 rear
Οπ. ΑνάρτησηRockShox Super Deluxe Thru Shaft, AirWiz, 230x57.5 mm
Χειριστήρια/ΜανέτεςSRAM Eagle AXS, wireless
Οπ. ΕκτροχιαστήςSRAM XX1 Eagle AXS
ΔισκοβραχίοναςE*thirteen E*spec Race Carbon, 34T
ΚασέταSRAM XG-1299 Eagle, 10-52, 12-speed
ΣέλαBontrager Arvada, austenite rails
Λαιμός ΣέλαςRockShox Reverb AXS, 34.9mm
ΤιμόνιBontrager Line Pro, OCLV Carbon, 35mm, 27.5mm rise, 780mm width
Λαιμός ΤιμονιούBontrager Line Pro, Knock Block, 35mm, 0 degree
ΠοτήριαKnock Block Integrated, 58-degree radius, cartridge bearing, 1-1/8 top, 1.8 bottom
ΦρέναSRAM Code RSC hydraulic disc
Βάρος22.54 kg
ΚινητήραςBosch Performance Line CX, 250 Watt, 85Nm, magnesium body, 25 km/h max assist
ΜπαταρίαBosch PowerTube, smart system, 625wh (Small SIze) 725wh (M,L,XL Size)
ControllerBosch Kiox 300, smart system

No customer reviews for the moment.

Write a review

Trek Rail 9.9 XX1 AXS P1 2022

Trek Rail 9.9 XX1 AXS P1 2022

Το Rail 9.9 είναι το καλύτερο μας ηλεκτρικό ποδήλατο βουνού με μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων. Παίρνετε ένα έξτρα στιβαρό carbon πλαίσιο, απίστευτα προοδευτική ανάρτηση RockShox, το καλύτερο ασύρματο ηλεκτρονικό σύστημα μετάδοσης κίνησης της SRAM και έναν ισχυρό κινητήρα Bosch Performance Line CX με μπαταρία μεγάλης διάρκειας και το νέο smart σύτημα με το LED τηλεχειριστήριο και την οθόνη Kiox που συνδυάζονται με την eBike Flow app για την παρακολούθηση της δραστηριότητας, πλοήγηση και συνδεσιμότητα Bluetooth.

Περισσότερες Πληροφορίες

Δείτε τον Πίνακα Μεγεθών

Related Products