Σχετικά με το Cyclist.gr

Σκοπός

Να συμβάλλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να υποστηρίξουμε την προσπάθεια των ανθρώπων που επιδιώκουν μια ποιοτικότερη και υγιεινότερη προσέγγιση στον τρόπο ζωής τους μέσω της ποδηλασίας.

Για να υποστηρίξει το Σκοπό του, το Cyclist.gr έχει θέσει έξι βασικούς στόχους:

  • Τη διάδοση της ποδηλασίας σε όλη την Ελλάδα.
  • Την παροχή των καλύτερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών και προϊόντων από τα οποία οι πελάτες του Cyclist θα είναι πάντα ευχαριστημένοι.
  • Τη δημιουργία του πιο σύγχρονου ποδηλατικού οργανισμού στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια όπου ο αλληλοσεβασμός και οι κοινοί στόχοι θα αποτελούν βασικές αρχές των ανθρώπων που θα εργάζονται στο Cyclist.
  • Οι άνθρωποι του Cyclist θα αποτελούν έμπνευση για τους συνανθρώπους τους που θα θελήσουν να ασχοληθούν με το ποδήλατο.
  • Τη συνεισφορά του Cyclist στην κοινωνία αλλά και στο περιβάλλον.
  • Η οικονομική ανεξαρτησία του Cyclist είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση όλων των πλάνων του.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Στο Cyclist τα πράγματα είναι απλά

Στο Cyclist.gr, το ποδήλατο είναι το πάθος μας και πολλές φορές δύσκολα μπορούμε να ξεχωρίσουμε αν δουλεύουμε, ή αν κάνουμε απλά το hobby μας.

Σχόλια πελατών

Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.

Lorem ipsum dolor sit

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit. Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur adipisicing elit, sed do eiusmod.

Ipsum dolor sit