Wahoo Fitness ELEMNT BOLT 2.0 GPS

Το νέο ανανεωμένο Wahoo ELEMNT BOLT 2.0 είναι ένας από τους πρώτους φορητούς υπολογιστές GPS που αναπτύχθηκε ως ολοκληρωμένο σύστημα με επίκεντρο την αεροδυναμική και συνεχίζει να πρωτοπορεί στα τεχνολογικά του χαρακτηριστικά και στην νεα έγχρωμή εμφάνιση.

Περισσότερες Πληροφορίες299,99 €

Add to wishlist

Το νέο ανανεωμένο  Wahoo ELEMNT BOLT 2.0  είναι ένας από τους πρώτους  φορητούς υπολογιστές GPS που αναπτύχθηκε ως ολοκληρωμένο σύστημα με επίκεντρο την αεροδυναμική και συνεχίζει να πρωτοπορεί στα τεχνολογικά του χαρακτηριστικά και στην νεα έγχρωμή εμφάνιση.

Διαθέτει έγχρωμη οθόνη 2.2 ιντσών, 64 χρώματα με αισθητήρα φωτισμού περιβάλλοντος, για να είναι εύκολο να δείτε τις μετρήσεις που έχουν μεγαλύτερη σημασία, με μια ματιά.

Tο  ζουμ προβολής, οι λυχνίες LED και οι προσαρμόσιμες σελίδες  μετρήσεων σάς επιτρέπουν να εξατομικεύετε την εμφάνιση  της συσκευής σας.

Με μνήμη 16 GB και λειτουργίες πλοήγησης, το ELEMNT BOLT μπορεί να αποθηκεύσει τους χάρτες και τις διαδρομές που χρειάζεστε για να μείνετε  στην σωστή κατεύθυνση καθώς παρέχει την δυνατότητα  να δρομολογήσετε (RE Rute) εν κινήσει.

Το BOLT έχει διάρκεια μπαταρίας 15 ώρες και μπορεί να φορτιστεί εν  ώρα λειτουργειας χάρη στο  USB-C.

Εξοπλισμένο με τεχνολογία Bluetooth Smart, ANT+ και WiFi, το ELEMNT BOLT συνδυάζεται άψογα με όλους τους αισθητήρες ποδηλασίας και τις συμπληρωματικές συσκευές σας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την προπόνησή σας.


Wahoo ELEMNT BOLT 2.0

- Έξυπνη πλοήγηση  (Smart navigation)
- Έγχρωμη οθόνη
- Σύνδεση USB-C
- Νέος σχεδιασμός κουμπιών
- Προεγκατεστημένο υλικό χάρτη
- Αισθητήρας φωτισμού περιβάλλοντος  (Ambient light sensor)

 

Χαρακτηριστικά του Wahoo ELEMNT BOLT 2.0

- Εφαρμογή ELEMNT Companion – χρησιμοποιεί το  smartphone σας για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας, το προφίλ του αναβάτη, να δημιουργήσετε διαδρομές και να συνδέσετε το ELEMNT BOLT με τις αγαπημένες σας εφαρμογές ποδηλασίας και ασύρματους αισθητήρες.

- Έξυπνη πλοήγηση-Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια διαδρομή με οδηγίες ανά στροφή επιλέγοντας απλώς μια τοποθεσία απευθείας στο ELEMNT BOLT

- LED Quicklook-παρέχουν έναν σαφή τρόπο για να παρακολουθείτε γρήγορα την ισχύ, τον καρδιακό ρυθμό, την ταχύτητα, τις στροφές σας και άλλες ειδοποιήσεις.

- Ζωντανή οθόνη 2,2 “με 64 χρώματα – διευκολύνει την προβολή των δεδομένων και των διαδρομών σας από ποτέ.

- Ειδοποιήσεις κειμένου και τηλεφώνου – λάβετε ειδοποιήσεις κλήσεων, μηνυμάτων κειμένου, WhatsApp και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη μέση (ή ενεργοποιήστε τις στη λειτουργία Μην ενοχλείτε.)

- Ενσωματωμένα τμήματα Strava Live – για να σας ειδοποιήσουμε πριν ξεκινήσει το τμήμα, εμφανίστε την κατάσταση προόδου για τον στόχο σας και δώστε μια μοναδική τελική ώθηση όταν είστε κοντά στο να φτάσετε σε ένα PR ή να πάρετε αυτό το KOM!

- Οδηγίες στροφής προς στροφή-λάβετε οδηγίες στην οθόνη και κύλιση οδηγιών LED ή χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Take Me To

- Προγραμματισμένες προπονήσεις – συγχρονίστε αυτόματα με το ELEMNT και στείλτε ειδοποιήσεις σε κάθε διάστημα.

- Ζωντανή παρακολούθηση – εντοπίστε φίλους ή άλλους χρήστες του ELEMNT με τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη του χάρτη ή μοιραστείτε την τοποθεσία σας με φίλους μέσω κειμένου ή email.

- KICKR Control – συνδυάζεται με τους KICKR BIKE και KICKR Smart Trainers για να σας επιτρέψει να προπονηθείτε με 4 διαφορετικούς τρόπους: Προσομοίωση διαδρομής, ERG, Επίπεδο ή Παθητικό για να καταγράψετε απλώς την προπόνησή σας που ελέγχεται από άλλη εφαρμογή.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ:

Διαστάσεις: 4.7 x 7.7 x 2.1 cm

Τύπος οθόνης Gorilla Glass 240?300 pixels

Μέγεθος οθόνης: 59 mm (2,2")

Βάση: Περιλαμβάνονται 2 βάσεις : out-front mount, stem mount

Συνδεσιμότητα: ANT +, Bluetooth, Wi-Fi

Υψόμετρο: Βαρομετρική

Sensors: barometric altimeter, ambient light sensor, GPS, Galileo, and Glonass

Συμβατότητα: Λειτουργεί με το Strava και πολλά άλλα

Μπαταρία: Lithium Ion Επαναφορτιζόμενη USB-C

Διάρκεια ζωής μπαταρίας: έως 15 ώρες

Αδιάβροχη Βαθμολογία: IPX7 (αδιάβροχη έως 1.52 μ.)

Αντοχή σε κραδασμούς

Υποστηριζόμενες συσκευές:

Το ELEMNT είναι ένας αυτόνομος υπολογιστής ποδηλάτου. Το Smartphone σας είναι απαραίτητο για τη αρχική ρύθμιση και για να έχετε ειδοποιήσεις τηλεφώνου, email και προειδοποίησης.

Η εφαρμογή σύντροφος ELEMNT συνεργάζεται με τις ακόλουθες συσκευές:

iPhone 6S, 6, 5S, 5, 5C, 4S (iOS 8.0+)

Android Smartphones (Android 4.3+, Bluetooth 4.0)

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Wahoo Fitness ELEMNT BOLT 2.0 GPS

Wahoo Fitness ELEMNT BOLT 2.0 GPS

Το νέο ανανεωμένο Wahoo ELEMNT BOLT 2.0 είναι ένας από τους πρώτους φορητούς υπολογιστές GPS που αναπτύχθηκε ως ολοκληρωμένο σύστημα με επίκεντρο την αεροδυναμική και συνεχίζει να πρωτοπορεί στα τεχνολογικά του χαρακτηριστικά και στην νεα έγχρωμή εμφάνιση.

Περισσότερες Πληροφορίες

Σχετικά Προϊόντα