Bontrager Garmin Edge 1030 GPS

Το απόλυτο GPS για την ποδηλασία με λειτουργίες πλοήγησης και διασύνδεσης

Περισσότερες ΠληροφορίεςΕπικοινωνήστε μαζί μας για αγορά

620,00 €

Add to wishlist

Το απόλυτο GPS για την ποδηλασία με λειτουργίες πλοήγησης και διασύνδεσης    

GPS για την ποδηλασία με οθόνη αφής στις 3.5” με λειτουργίες για πλοήγηση, επιδόσεις και ενημέρωση αναβάτη

Λειτουργία Trendline™ για δημιουργία πορειών που χρησιμοποιεί δισεκατομμύρια μιλίων από δεδομένα ποδηλασίας του Garmin Connect για να προτείνει τις καλύτερες διαδρομές εντός και εκτός δρόμου

Προφορτωμένος χάρτης Garmin Cycle Map με λεπτομερείς οδηγίες πλοήγησης και ενημερώσεις

Νέα λειτουργία ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ συσκευών Edge 10301 για να μένετε σε επαφή με τους συναθλητές σας

Προκαλέστε τον εαυτό σας σε κάθε διαδρομή με την πρόσφατα ενημερωμένη λειτουργία Strava Live Segments

Αυτονομία μπαταρίας: μέχρι 20 ώρες, με δυνατότητα επέκτασης στις 40 ώρες με το προαιρετικό power pack Garmin Charge™   

Ταξιδέψτε πιο μακριά και πιο δυνατά μένοντας πάντα σε σύνδεση με το νέο Edge 1030. Υποστηρίζει δημιουργία πορείας Trendline που χρησιμοποιεί δισεκατομμύρια δεδομένων ποδηλασίας από το Garmin Connect για να προτείνει τις καλύτερες διαδρομές εντός και εκτός δρόμου.    

Δημιουργήστε το τέλειο Training Hub 

Το Edge 1030 περιλαμβάνει τα πιο καινούρια εργαλεία πλοήγησης και είναι συμβατό με τη διαρκώς εξελισσόμενη σειρά αξεσουάρ μας για την ποδηλασία που σας επιτρέπουν να μετράτε πολύτιμες παραμέτρους της επίδοσής σας αλλά και να δημιουργείτε ένα πιο ασφαλές περιβάλλον ποδηλασίας. Μπορείτε να χτίσετε το ιδανικό δίκτυο για εσάς, και όλα ξεκινάνε με ένα Edge.    

Οι δημοφιλείς διαδρομές γνωρίζουν πού πάνε οι ποδηλάτες 

Από όταν δημιουργήθηκε η Online κοινότητα του Garmin Connect, οι ποδηλάτες έχουν ανεβάσει δισεκατομμύρια μιλίων ποδηλασίας. Με την τεχνολογία δημιουργίας πορείας Trendline, μπορείτε να επωφεληθείτε και εσείς από αυτά. Όταν το Edge 1030 δημιουργεί μία πορεία για εσάς, βρίσκει την καλύτερη – επιλέγοντας τους δρόμους και τα μονοπάτια που έχουν διανυθεί περισσότερο από ποδηλάτες. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε να βελτιωμένο πρόγραμμα δημιουργίας πορειών στο Garmin Connect για να σχεδιάστε πορείες με βάση δεδομένα ποδηλατών.    

Εξελιγμένη πλοήγηση με το χάρτη Garmin Cycle Map 

Το Edge θα σας καθοδηγήσει στο δρόμο και εκτός. Έχει προφορτωμένο το χάρτη Garmin Cycle Map που περιλαμβάνει αναλυτική πλοήγηση και ειδοποιήσεις που σας ενημερώνουν για απότομες στροφές. Κατά την ποδηλασία, δείτε πληροφορίες υψομέτρου, σημεία ενδιαφέροντος και αναζητήστε διευθύνσεις. Η δημιουργία πορείας μετ’ επιστροφής σας επιτρέπει να δώσετε στο Edge την απόσταση που θέλετε να κάνετε και την κατεύθυνσή σας και αυτό θα σας προτείνει 3 πορείες για να επιλέξετε. Και φυσικά είναι τόσο έξυπνο που θα σας οδηγήσει πίσω στην πορεία σας αν αποκλίνετε. Όταν προγραμματίζετε μακρινές διαδρομές, μπορείτε να στηρίζεστε το Edge 1030 αφού σας δίνει μέχρι 20 ώρες αυτονομίας και με το νέο battery pack Garmin Charge, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι το Edge σας θα αντέχει όσο εσείς.    

Μηνύματα από αναβάτη σε αναβάτη 

Δε χρειάζεται να ψάχνετε το τηλέφωνό σας ούτε να ανησυχείτε για τους υπόλοιπους ποδηλάτες όταν μένουν πίσω ή έχουν φύγει μπροστά. Η ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ Edge 1030, σας επιτρέπει να στέλνετε προκαθορισμένα μηνύματα από το δικιά σας συσκευή στη δικιά τους. Ενημερώστε τους ότι πλησιάζετε σε λίγο, ή αφήστε τους να φύγουν χωρίς εσάς. Αν έχετε ένα σκασμένο λάστιχο ή χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα στους υπόλοιπους ποδηλάτες που βρίσκονται στο GroupTrack3 για να σας βρουν.    

Έξυπνη συνδεσιμότητα 

Το Edge 1030 σας κρατάει σε σύνδεση και με άλλους τρόπους. Απαντήστε σε κλήσεις ή μηνύματα με προκαθορισμένα μηνύματα4 όπως «Έρχομαι σπίτι». Ενημερώστε τους φίλους και τους συναθλητές για την τοποθεσία σας σε πραγματικό χρόνο με τις λειτουργίες LiveTrack και GroupTrack. Εκμεταλλευτείτε τις αυτόματες μεταφορτώσεις στο Garmin Connect, κατεβάστε δωρεάν εφαρμογές και widgets από το Connect IQ™ και ενημερώστε το λογισμικό της συσκευής σας μέσω Wi-Fi.    

Κάντε ποδήλατο με αυτοπεποίθηση και ευκολία 

Το Edge 1030 συνεργάζεται με τη νέα βάση χαμηλού προφίλ που διατηρεί τη συσκευή στην ευθεία του τιμονιού. Εκτός από το χαμηλό προφίλ, η συγκεκριμένη βάση σας επιτρέπει να προσθέτετε προαιρετικά αξεσουάρ όπως φορτιστή Garmin Charge ή προϊόντα Varia για την επίγνωση του αναβάτη. Το Edge 1030 είναι συμβατό με οπίσθιο ραντάρ Varia και έξυπνα φώτα που βοηθάνε στη δημιουργία ενός πιο ασφαλούς περιβάλλοντος ποδηλασίας. Επιπλέον, έχει λειτουργία Εντοπισμού Περιστατικού5, που στέλνει αυτόματα την τοποθεσία σας στις επαφές εκτάκτου ανάγκης αν χρειαστεί.    

Strava Live Segments για επιδόσεις 

Η Garmin και η Strava σας φέρνουν περισσότερους τρόπους για να δοκιμάσετε τα όριά σας. Μπορείτε να βλέπετε ειδοποιήσεις για την έναρξη και την ολοκλήρωση ενός τμήματος διαδρομής και να ανταγωνίζεστε το ατομικό σας ρεκόρ ή τους φίλους σας στο Strava με σύγκριση ανά δευτερόλεπτο που σας δείχνει που βρίσκεστε. Επιπλέον, τώρα θα μπορείτε να δείτε πώς η τρέχουσα προσπάθειά σας συγκρίνεται με το ατομικό σας ρεκόρ αλλά και με τις πιο πρόσφατες προσπάθειες ή τα ατομικά ρεκόρ των φίλων σας. Με το νέο Segment Explore μπορείτε να βλέπετε δημοφιλή και επισημασμένα τμήματα διαδρομών που βρίσκονται κοντά σας, απευθείας στο Edge.     Τέλος, με την προεγκατεστημένη εφαρμογή του Connect IQ, Strava Routes, οι διαδρομές με αστέρια, θα αποστέλλονται αυτόματα στο Edge ώστε πλοηγήστε και να αγωνίζεστε ταυτόχρονα στα αγαπημένα σας τμήματα διαδρομής Strava.    

Από τον προγραμματισμό στις επιδόσεις με την Training Peaks 

Με την εφαρμογή TrainingPeaks του Connect IQ, φέρνετε το καθημερινό σας πρόγραμμα μαζί σας, όσο εύκολα ενεργοποιείτε το Edge 1030. Η προεγκατεστημένη εφαρμογή εμφανίζει το καθημερινό σας πρόγραμμα στη συσκευή Edge. Σας καθοδηγεί στην προπόνησή σας σε πραγματικό χρόνο συμπεριλαμβανομένων των στόχων έντασης και της διάρκειας των διαστημάτων. Μετά την άσκηση, ο συγχρονισμός με την εφαρμογή TrainingPeaks προσφέρει στον αναβάτη μία λεπτομερή ανάλυση της προπόνησής του καθώς και την πρόοδο προς την επίτευξη του στόχου του. Δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό TrainingPeaks και ξεκινήστε με ένα δωρεάν πρόγραμμα προπόνησης.    

Εξατομικευμένο πρόγραμμα ισχύος αγώνα από το Best Bike Split 

Το Best Bike Split σας επιτρέπει να βλέπετε πώς οι μεταβολές στο βάρος, την ισχύ και η αντίσταση μπορούν να επηρεάσουν το στόχο σας για των αγώνα και δημιουργεί το ιδανικό πλάνο ισχύος για την ημέρα του αγώνα. Με την εφαρμογή Best Bike Split Race Sync, το πλάνο ισχύος θα σας οδηγήσει στο καλύτερο split που κάνατε ποτέ. Απλά συνδέστε τον λογαριασμό σας στο Best Bike Split με το Edge 1030 και όλα τα προγράμματά σας θα έρθουν στην άκρη των δακτύλων σας. Δημιουργήστε σήμερα ένα λογαριασμό Best Bike Split και ξεκινήστε να φτιάχνετε την τέλεια στρατηγική για τον αγώνα.    

Εξατομικεύστε τη συσκευή σας 

Είναι πανεύκολο να εξατομικεύσετε το Edge 1030 με δωρεάν εφαρμογές, widgets και πεδία δεδομένων από το κατάστημα Connect IQ. Οι εφαρμογές όπως το AccuWeather σας ενημερώνουν πότε θα σταματήσει η βροχή για να συνεχίσετε την ποδηλασία. Με την εφαρμογή MPA and Power από την Xert μπορείτε να δείτε άμεσα αν ξεπερνάτε το μέγιστο όριο ισχύος. Με μία μεγάλη επιλογή πεδίων δεδομένων μπορείτε να δείτε σε μία οθόνη όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε.

Unconditional Comfort Guarantee 30 ημερών: Το αγοράζετε, το δοκιμάζετε και αν δεν σας ταιριάζει απλά το επιστρέφετε, εντός 30 ημερών, για να σας το ανταλλάξουμε με κάποιο άλλο προϊόν Βontrager ή ακόμα και να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Το προϊόν καλύπτεται με 2 χρόνια εγγύηση από την Bontrager.

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Bontrager Garmin Edge 1030 GPS

Bontrager Garmin Edge 1030 GPS

Το απόλυτο GPS για την ποδηλασία με λειτουργίες πλοήγησης και διασύνδεσης

Περισσότερες Πληροφορίες

Σχετικά Προϊόντα