Σχετικά με το Cyclist.grΤο 2003 το Cyclist.gr ήταν ίσως το πρώτο ποδηλατικό website στην Ελλάδα που μετατράπηκε σε λίγο αργότερα e-shop.

Όταν ακόμα η λέξη ποδήλατο και ποδηλασία ήταν μόνο για "μυημένους" εμείς κάναμε τα πρώτα μας βήματα στο web με άρθρα, συμβουλές, αγορές αλλά και το μεγαλύτερο ποδηλατικό Forum που ακόμα υπάρχει και αριθμεί μερικές χιλιάδες μέλη παρά τη συνεχιζόμενη άνοδο των Social Media.

Για τα επόμενα χρόνια το cyclist.gr και το cyclist-friends.gr αποτέλεσαν σημείο αναφοράς για παλιούς αλλά, κυρίως, νέους χομπίστες ποδηλάτες στο χώρο, σε τέτοιο βαθμό, που έδωσε το όνομά του και στο φυσικό νέο κατάστημα που ακολούθησε με την ίδια επωνυμία για να γίνει το γνωστό σε όλους πλέον, Cyclist.gr, αρχικά στη Γλυφάδα, στη συνέχεια στη Βάρη και από το 2010 στο Χολαργό.

Από τότε άλλαξαν πολλά, τόσο στο ίδιο το Cyclist.gr όσο και στον ευρύτερο ποδηλατικό χώρο στην Ελλάδα και στην παγκόσμια αγορά.

Ο Σκοπός  και οι στόχοι μας όμως λίγο έχουν διαφοροποιηθεί από τους αρχικούς.

Σκοπός
Να συμβάλλουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να υποστηρίξουμε την προσπάθεια των ανθρώπων που επιδιώκουν μια ποιοτικότερη και υγιεινότερη προσέγγιση στον τρόπο ζωής τους μέσω της ποδηλασίας.

Για να υποστηρίξει το Σκοπό του, το Cyclist.gr έχει θέσει έξι βασικούς στόχους:

  • Τη διάδοση της ποδηλασίας σε όλη την Ελλάδα.
  • Την παροχή των καλύτερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών και προϊόντων από τα οποία οι πελάτες του Cyclist θα είναι πάντα ευχαριστημένοι.
  • Τη δημιουργία του πιο σύγχρονου ποδηλατικού κατασταστήματος στην Ελλάδα  όπου ο αλληλοσεβασμός και οι κοινοί στόχοι θα αποτελούν βασικές αρχές των ανθρώπων που θα εργάζονται στο Cyclist.
  • Οι άνθρωποι του Cyclist θα αποτελούν έμπνευση για τους συνανθρώπους τους που θα θελήσουν να ασχοληθούν με το ποδήλατο.
  • Τη συνεισφορά του Cyclist στην κοινωνία αλλά και στο περιβάλλον.
  • Η οικονομική ανεξαρτησία του Cyclist είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υλοποίηση όλων των πλάνων του


Cyclist Team
Your Ride. Our Passion.


Cyclist.gr

Λεωφόρος Μεσογείων 298
Χολαργός 155 62, Αθήνα
Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ: 123585201000


Τ: 210 6545022, F: 210 6563859
info@cyclist.gr