Γιατί Cyclist.gr


Έφτασε λοιπόν η ώρα να πάρετε το πρώτο σας ποδήλατο, να αναβαθμίσετε το παλιό σας, ή να κάνετε στον εαυτό σας δώρο ένα καινούριο, γιατί το αγαπημένο σας Mercier, τα τελευταία 20 χρόνια σκούριαζε στο υπόγειο του σπιτιού σας λόγω έλλειψης χρόνου και δεν λειτουργεί πια. Τώρα όμως, θέλετε να ξαναθυμηθείτε τα παλιά και καλά κάνετε, γιατί πότε δεν είναι αργά!

Τα ποδήλατα όμως έχουν αλλάξει και υπάρχει ένα για κάθε ξεχωριστή ανάγκη. Ποδήλατα δρόμου, βουνού, πόλης, παιδικά, εφηβικά, μονής και διπλής ανάρτησης, Cross Country, Freeride, Trekking, ανθρακονημάτινα, αλουμινίου, τιτανίου και η λίστα δεν τελειώνει. Σε όλες αυτές τις παραμέτρους που θα επηρεάσουν την απόφασή σας, προσθέστε τα διαφορετικά μεγέθη των ποδηλάτων - ναι, τα ποδήλατα έχουν και μεγέθη ανάλογα με το ύψος μας - τα χρώματα, τις σωστές ρυθμίσεις της σέλας του λαιμού, του τιμονιού...και ακόμα μια λίστα ξεκινάει.

Τελικά η πρώτη ερώτηση που πρέπει να θέσετε στον εαυτό σας είναι, «τι ποδήλατο να πάρω » ή « από που να το πάρω »;

Έχουμε εφτά λόγους που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι αξίζει τον χρόνο σας να μας επισκεφτείτε:

Έχουμε το κατάλληλο ποδήλατο για σας
Με τη μεγάλη γκάμα ποδηλάτων που διαθέτουμε είμαστε σίγουροι θα βρείτε το ποδήλατο που σας αρέσει αλλά και το οποίο είναι το καταλληλότερο για τις ανάγκες σας. Ένα ποδήλατο βουνό δεν είναι το πιο κατάλληλο για την μετακίνησή σας στην πόλη και ένα ποδήλατο δρόμου δεν σας παρέχει τη μεγαλύτερη άνεση για τη βόλτα γύρω από τη γειτονιά, ή το εξοχικό σας. Θα ακούσουμε προσεκτικά τις ανάγκες σας και μαζί θα βρούμε το ποδήλατο που σας ταιριάζει.

Η άνεση συνοδεύει κάθε αγορά ποδηλάτου από το Cyclist
Τα ποδήλατα έρχονται σε διαφορετικά μεγέθη και εξοπλισμό. Ποιό είναι το καταλληλότερο ποδήλατο για εσάς δεν καθορίζεται πλέον «με το μάτι». Θα σας μετρήσουμε με εξεδικευμένα μηχανήματα και θα σας δώσουμε βάση μετρήσεων το πιο σωστό μέγεθος ποδηλάτου για το ύψος σας, την καταλληλότερη σέλα για το σωματότυπό σας και τα ιδανικά χερούλια που θα σας εξασφαλίσουν τη μεγαλύτερη άνεση. Είμαστε πολλά χρόνια στο ποδήλατο αλλά θέλουμε να συνδιάσουμε την εμπειρία μας με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο του ποδηλάτου ώστε να σας προσφέρουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Η ποιότητα και η ασφάλεια είναι δύο πράγματα που δεν διαπραγματευόμαστε

Τα ποδήλατα έρχονται σε κούτες από τις οποίες θα πρέπει να βγούν και να συναρμολογηθούν σωστά. Επαγγελματίες μηχανικοί αναλαμβάνουν τη συναρμολόγηση αυτών των ποδηλάτων που βρίσκονται στο Cyclist ώστε να να παρέχουμε τη μέγιστη ασφάλεια σας σε κάθε αγορά σας. Επίσης, δεν θα βρείτε «φθηνά» ποδήλατα στο Cyclist. Ακόμα και για τα παιδικά μας ποδήλατα, προτιμούμε να είμαστε 20-30 ευρώ «πιο ακριβοί» από κάποια άλλα πολυκαταστήματα και να προσφέρουμε ασφάλεια και ποιότητα σε ποδήλατα κι εξοπλισμό παρά να ρισκάρουμε. Ακόμα κι ένα παιδικό ποδήλατο μπορεί να αναπτύξει κάποια ταχύτητα η οποία θα πρέπει να υποστηριχτεί με ασφάλεια από την ποιότητα του εξοπλισμού του ποδηλάτου όπως τα φρένα, τα ελαστικά και τις βοηθητικές ρόδες. Στο Cyclist εμπορευόμαστε μόνο προϊόντα για τα οποία είμαστε σίγουροι για την ποιότητα κατασκευής και ασφάλειά τους. Θα αγοράζατε από κάποιο κατάστημα όπου δεν υπάρχει ούτε πωλητής στο τμήμα ποδηλάτων, ή κι αν υπάρχει δεν γνωρίζει τα βασικά  πάνω στο ποδήλατο; Διαπραγματεύεστε την ασφάλεια του παιδιού σας; Εμείς, όχι!


Μιλάμε ελληνικά, για εσάς, 24 ώρες την ημέρα 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο

Σίγουρα θα βρείτε «φοβερές ευκαιρίες» σε κάποια προϊόντα σε κάποια ιστοσελίδα του εξωτερικού, ή σε κάποιο άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα. Με την εξάπλωση του διαδικτύου ολοένα και περισσότεροι αξιοποιούν τις νέες τεχνολογίες. Είστε σίγουροι όμως ότι θα έχετε την εξυπηρέτηση που θέλετε όπως την θέλετε και όταν τη θέλετε; Θα παραλάβετε τα πράγματά σας στην ώρα τους; Τι συμβαίνει όταν το ποδήλατό σας δεν ήρθε σωστά συναρμολογημένο, ή λείπει κάποιο αξεσουάρ που παραγγείλατε και δεν είναι μέσα στην κούτα που ήρθε στο ταχυδρομείο; Τι συμβαίνει όταν η παραγγελία σας έχει καθυστερήσει τρείς εβδομάδες, η πιστωτική σας κάρτα έχει χρεωθεί και κανένας δεν απαντάει το email σας στη Γερμανία, την Ολλανδία, ή την Αγγλία;

Στο Cyclist έχουμε επενδύσει σε τεχνολογία και τεχνογνωσία που σας φέρνει κοντά σε ένα από τα πιο τεχνολογικά ανεπτυγμένα ηλεκτρονικά καταστήματα της Ευρώπης. Μπορείτε να ενημερωθείτε από το σπίτι, ή το γραφείο σας για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να κάνετε την «αγαπημένη σας λίστα» με αυτά. Ό,τι απορία έχετε μπορείτε να στείλετε ένα email το οποίο θα απαντηθεί, το αργότερο, σε 48 ώρες. Αν βιάζεστε, μπορείτε να σηκώσετε το τηλέφωνο και να μας ρωτήσετε οτιδήποτε θέλετε να γνωρίζετε για τα προϊόντα μας. Επίσης, πεντακόσια τετραγωνικά μέτρα με έκθεση, service και άνετο parking, σας περιμένουν να δείτε και να δοκιμάσετε τα ποδήλατά μας από κοντά, ή να φέρετε το δικό σας για επισκευή. Είμαστε κοντά σας όλο το 24ώρο μέσα κι έξω από το διαδίκτυο για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες γύρω από το ποδήλατο. Όλα στα ελληνικά!

Ελάτε να τα δοκιμάσετε
Πως μπορείτε να ξέρετε ότι ένα ποδήλατο είναι τελικά αυτό που σας ταιριάζει απόλυτα; Θα σας μετρήσουμε, θα σας συμβουλέψουμε αλλά αν δεν το δοκιμάσετε οι ίδιοι, ίσως και πάλι να μην είστε σίγουροι. Είμαστε οι μοναδικοί που θα σας επιτρέψουν να δοκιμάστε ένα ποδήλατο, στο βουνό ή το δρόμο πριν πάρετε την απόφασή σας για το τι είναι αυτό που σας ταιριάζει. Ελάτε να τα δοκιμάστε και αισθανθείτε οι ίδιοι ποιό σας πάει καλύτερα.

Δεν έχουμε μόνο ποδήλατα
Σωστός ρουχισμός, κατάλληλος εξολισμός, αξεσουάρ και υποστήριξη ολοκληρώνουν την ποδηλατική σας απόλαυση. Τα έχουμε όλα και είμαστε εδώ, σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τα καλύτερα και πιο κατάλληλα για εσάς. Ελάτε στο Cyclist, καθίστε στο χώρο των Friends με την άνεσή σας και δείτε αγώνες ποδηλασίες, ενημερωτικά βίντεο και μάθετε για ποδηλατικές διαδρομές, νέα, αγώνες κι εκδηλώσεις. Κάντε ποδηλατικούς φίλους και βρείτε παρέες με τα ίδια ενδιαφέροντα μέσα από το Cyclist.

Είμαστε πρώτα ποδηλάτες
Παραμένουμε ποδηλάτες που απλά αγαπάνε το ποδήλατο.

Η ομάδα του Cyclist αποτελείται από είναι οι ίδιοι ποδηλάτες.  Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που τη μία μέρα θα σας συμβουλέψουν για τη σωστή αγορά του ποδηλάτου σας, ενώ την επόμενη Κυριακή θα είστε βόλτα μαζί τους σε μια από τις ποδηλατικές εξορμήσεις, ή τα σεμινάρια που θα έχουν διοργανώσει. Στο Cyclist θα βρείτε πολυετή εμπειρία και γνώση σε νέα, ξεκούραστα  πρόσωπα.

Ελάτε να γνωριστούμε και δώστε μας την ευκαιρία να συμβάλλουμε στην προσπάθειά σας για μια υγιεινότερη και ποιοτικότερη προσέγγιση ζωής.

Cyclist Team
Your Ride. Our Passion.Cyclist.gr

Λεωφόρος Μεσογείων 298

Χολαργός 155 62, Αθήνα

Τ: 210 6545022, F: 210 6563859

info@cyclist.gr