Αποστολές Παραγγελιών - Δωρεάν Αποστολή για αγορές άνω των 100€

               
                                                                                   shipping

- Αποστολή σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με € 5 *

Για παραγγελίες μέσω του Cyclist.gr, ηλεκτρονικές ή τηλεφωνικές, σας στέλνουμε την παραγγελία σας, μέσα σε 24 ώρες, εφόσον τα προϊόντα που αγοράσατε είναι άμεσα διαθέσιμα!

- Για να σας αποσταλεί η παραγγελία σας σε 24 ώρες, θα πρέπει να την λάβουμε από Δευτέρα - Πέμπτη μέχρι τις 15:00. Στην περίπτωση που λάβουμε την παραγγελία σας την Παρασκευή, αυτή θα φτάσει σε εσάς τη Δευτέρα.

- Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με ταχυμεταφορές.

- Σε περίπτωση που θελήσετε η αποστολή της παραγγελίας σας να γίνει πιο γρήγορα, μπορεί να γίνει με επιπλέον χρέωση.

* Τα παραπάνω δεν ισχύουν σε περιπτώσεις που επηρεάζουν τις μεταφορές όπως κακές καιρικές συνθήκες, καταστροφές, ή απεργίες.

                                                          freeshippin

- Χρεώσεις

+ Για δέματα έως και 3 κιλά - 5 Ευρώ
+ Για Αγορές άνω των 100€ και εφόσον τα προϊόντα που αγοράσατε δεν ανήκουν στην κατηγορία " Ποδήλατα και Ογκώδη Αντικείμενα", τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από εμάς.

* Ποδήλατα & Ογκώδη Αντικείμενα

Η αποστολή ποδηλάτων γίνεται μόνο με μεταφορικές εταιρίες και η χρέωση επιβαρύνει τον παραλήπτη. Τα έξοδα αποστολής, κυμαίνονται, ανάλογα με την περιοχή, από 15-25 ευρώ περίπου.
Στις παραγγελίες που περιλαμβάνονται ποδήλατα, η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαρισμό και όχι με αντικαταβολή, λόγω του ότι οι μεταφορικές εταιρίες δεν δουλεύουν με το σύστημα αντικαταβολής.

Τα ποδήλατα αποστέλλονται ρυθμισμένα (ταχύτητες, φρένα), αλλά εν μέρη αποσυναρμολογημένα (εμπρόθιος τροχός, πετάλια, τιμόνι) ώστε να μπορούν να χωρέσουν στην κούτα αποστολής και να φτάσουν με ασφάλεια στον παραλήπτη τους. Η μερική συναρμολόγηση δεν απαιτεί χρόνο, εξειδικευμένη γνώση ή εργαλεία και μπορεί να γίνει πάντα σε τηλεφωνική συνεννόηση με τον μηχανικό μας.

Επίσης, κάποια προϊόντα, λόγω του όγκου τους (π.χ. σχάρες αυτοκινήτου, προπονητήρια, τροχοί) έχουν διαφορετικές χρεώσεις από τις εταιρίες ταχυμεταφορών. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα ειδοποιηθείτε, αν υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση, λόγω όγκου, πριν γίνει οποιαδήποτε αποστολή.

Ακύρωση Παραγγελίας

Το Cyclist.gr διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@cyclist.gr, ή fax στο 210 6563859. Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.


Cyclist Team
Your Ride. Our Passion.Cyclist.gr

Λεωφόρος Μεσογείων 298

Χολαργός 155 62, Αθήνα

Τ: 210 6545022, F: 210 6563859

info@cyclist.gr