WINDSTOPPER
Τα προϊόντα από Windstopper προσφέρουν ελευθερία στην κίνηση ενώ κάνουν την ενασχόλησή μας με τις υπαίθριες δραστηριότητες μια πραγματική ευχαρίστηση κι εμπειρία. Το Windstopper προσφέρει άνεση και προστατεύει το σώμα μας από μια σειρά διαφορετικών καιρικών συνθηκών και δραστηριοτήτων. Μπορούμε πλέον να επικεντρωνόμαστε στη δραστηριότητα και στην ευχαρίστηση που πηγάζει από αυτή χωρίς αυτή να διακόπτεται από το κρύο, την υγρασία, ή την υπερθέρμανση του σώματός μας από την άσκηση.


 
Ολοκληρωτική αντιανεμική ιδιότητα
Προστατεύει τη θερμοκρασία του σώματος και τη διατηρεί στα φυσιολόγικά της επίπεδα σταματώντας εντελώς τη διαπέραση του αέρα από το ύφασμα και κρατώντας το σώμα μακριά από το κρύο.

Μέγιστη αναπνευστικότητα
Εμποδίζει την υπερθέρμανση του σώματος από την υπερβολική συγκέντρωση του ιδρώτα στο ρούχο. Επιτρέπει την εύκολη αποβολή του ιδρώτα και της υγρασίας που δημιουργείται μέσα από τις ειδικά σχεδιασμένες ίνες του, ισορροπώντας την θερμοκρασία του σώματος και κρατώντας το στεγνό.

COOLMAX
Το Coolmax είναι ένα υλικό σχεδιασμένο να μεταφέρει την υγρασία (ιδρώτα) μακριά από το σώμα ώστε αυτό να διατηρείται στεγνό και δροσερό. Η απόδοση και άνεση που προσφέρει το Coolmax πραγματοποιείται μέσω ειδικά σχεδιασμένων και κατασκευασμένων ινών από πολυέστερ (όχι απλών ινών από πολυέστερ) . Οι ίνες αυτές λειτουργούν διαφορετικά από τις δύο πλευρές ενός υφάσματος από Coolmax. Διοχετεύουν μέσω «μικροκαναλιών» τον αέρα από έξω προς τα μέσα για τον σωστό αερισμό του σώματος, ενώ από μέσα προς τα έξω αποβάλλουν τον ιδρώτα ώστε να κρατηθεί το δέρμα στεγνό. Οι παρπάνω ιδιότητες του Coolmax, ενισχύονται από την καταπληκτική αίσθηση ελαστικότητας που προσφέρει το ρούχο όταν φοριέται, αίσθηση που δημιουργεί ο συνδιασμός των ινών πολυέστερ με elasterell-p ή LYCRAR elastane.

THERMOLITE
Το Thermolite είναι ένα υλικό που προσφέρει ζεστασιά και άνεση χωρίς βάρος, ακόμα και όταν το ρούχο είναι βρεγμένο. Το πανάλαφρο ύφασμά του αντέχει ακόμα και στις πιο δύσκολες χρήσεις, ενώ η κατασκευή του από «κενές» (κούφιες) ίνες παγιδεύουν πολύ εύκολα τον αέρα για καλύτερη μόνωση. Επίσης, οι χρήστες ενός ρούχου κατασκευασμένου από Thermolite παραμένουν πιο στεγνοί επειδή το υλικό στεγνώνει 20% γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο μονωτικό υλικό και 50% γρηγορότερα από το βαμβάκι. Το Thermolite είναι ένα από τα καλύτερα ύφασματα ρουχισμού γιατί είναι άνετο, ελαφρύ και επιτρέπει ελευθερία στις κινήσεις.

Εμπνευσμένο από τη Μητέρα Φύση
Όταν η ομάδα επιστημόνων δημιούργησε το Thermolite, η φύση ήταν ο οδηγός τους. Ανακάλυψαν ότι οι τρίχες των πολικών αρκούδων ήταν κενές (κούφιες) στο εσωτερικό τους για να μπορούν να αντιστέκονται στο πολικό ψύχος. Από αυτή την απλή ανακάλυψη οι «κενές» (hollow) ίνες και το Thermolite δημιουργήθηκαν.

Τηλ: 210 9612929
Email: info@cyclist.gr
Cyclist.gr - Ποδήλατο και ποδηλασία
Trek Precaliber 20 6sp Boys '17
Trek Precaliber 20 6sp Boys '17

Το Precaliber 20 σχεδιάστηκε πολύ προσεκτικά με γνώμονα τις αθλητικές αναζητήσεις των παιδιών, κάτι που είναι ορατό σε κάθε σωλήνα του πλαισίου και κάθε ανταλλακτικό, έχοντας υπ’ όψιν την ανθεκτικότητα στην κακομεταχείριση, το χαμηλό βάρος, τη σωστή γεωμετρία και την ασφάλεια των μικρών αναβατών.

Ο σκελετός είναι ιδιαίτερα ελαφρύς, κατασκευασμένος από αλουμίνιο και θέτει νέα στάνταρντ στην παιδική ποδηλατική αγορά. Ένα ελαφρύ ποδήλατο είναι πιο σημαντικό για τους μικρούς αναβάτες σε σχέση με τους ενήλικες, καθώς τα παιδιά δεν έχουν τόση δύναμη όσο οι ενήλικες, ενώ και το βάρος τους σε αυτές τις ηλικίες είναι συγκρίσιμο με του ποδηλάτου.

Στα μικρά παιδιά σημαντικό ρόλο παίζει και η μετάδοση γιατί δεν μπορούν να κουμαντάρουν πολύ μακριές (και σκληρές) σχέσεις ενώ και οι πολύ ελαφριές και κοντές σχέσεις δημιουργούν προβλήματα ισορροπίας. Μετά από μελέτη η Trek κατέληξε στο ποιές ακριβώς σχέσεις χρειάζονται τα παιδιά σε κάθε ηλικία, έτσι ώστε το σύστημα μετάδοσης να είναι πιο εύκολο στη χρήση και την εκμάθηση με λιγότερα προβλήματα στην επιλογή των σωστών σχέσεων και τα ανταλλακτικά είναι προσεκτικά επιλεγμένα με στόχο τη μείωση του βάρους και την αντοχή.

Το Precaliber έχει σχεδιαστεί με βάση τη ΜiniPro γεωμετρία για μεγαλύτερη άνεση και απόδοση. Το πίσω μέρος είναι πιο χαμηλό για καλύτερη μεταφορά της δύναμης και άνεση στις ανηφόρες. Ο οριζόντιος σωλήνας έχει αυξημένη κλίση και η μεσαία τριβή βρίσκεται ελαφρά χαμηλότερα για μεγαλύτερη ευστάθεια και ευκινησία στα κατηφορικά τμήματα, ακόμα και για απότομες κατηφόρες στο χώμα. Τέλος, έχει δωθεί προσοχή ώστε η γεωμετρία να διευκολύνει την εκκίνηση αλλά και το χειρισμό του ποδηλάτου ακόμα και όταν ο μικρός αναβάτης χρειάζεται να το κινήσει περπατώντας, κάτι που παίζει μεγάλο ρόλο στα παιδικά ποδήλατα.

Το Precaliber είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλλά ελαφρύ αλουμίνιο, με 6 ταχύτητες και ιδιαίτερα ανθεκτικό ώστε να αντέχει την κακομεταχείριση. Ντύνεται με εμπρόσθια ανάρτηση 35mm και δισκοβραχίονα με 32 δόντια για να χρησιμοποιηθεί άνετα στις χωμάτινες διαδρομές. Γρήγορο στις ανηφόρες, σταθερό στις κατηφόρες και άνετο στην ευθεία, θα σας επιτρέψει οικογενειακές βόλτες χωρίς να χρειαστεί να σπρώχνετε τα νεαρά μέλη.

O σκελετός καλύπτεται με εγγύηση εφ΄όρου ζωής.


Ιστοσελίδα κατασκευαστή: Trek

 

TREK
Διαθεσιμότητα και Καλάθι Αγορών

Χρώμα
Μέγεθος
Διαθεσιμότητα
Τιμή
Ποσότητα

Eπικοινωνήστε για διαθεσιμότητα
329.00€

Προσθήκη στο καλάθι