WINDSTOPPER
Τα προϊόντα από Windstopper προσφέρουν ελευθερία στην κίνηση ενώ κάνουν την ενασχόλησή μας με τις υπαίθριες δραστηριότητες μια πραγματική ευχαρίστηση κι εμπειρία. Το Windstopper προσφέρει άνεση και προστατεύει το σώμα μας από μια σειρά διαφορετικών καιρικών συνθηκών και δραστηριοτήτων. Μπορούμε πλέον να επικεντρωνόμαστε στη δραστηριότητα και στην ευχαρίστηση που πηγάζει από αυτή χωρίς αυτή να διακόπτεται από το κρύο, την υγρασία, ή την υπερθέρμανση του σώματός μας από την άσκηση.


 
Ολοκληρωτική αντιανεμική ιδιότητα
Προστατεύει τη θερμοκρασία του σώματος και τη διατηρεί στα φυσιολόγικά της επίπεδα σταματώντας εντελώς τη διαπέραση του αέρα από το ύφασμα και κρατώντας το σώμα μακριά από το κρύο.

Μέγιστη αναπνευστικότητα
Εμποδίζει την υπερθέρμανση του σώματος από την υπερβολική συγκέντρωση του ιδρώτα στο ρούχο. Επιτρέπει την εύκολη αποβολή του ιδρώτα και της υγρασίας που δημιουργείται μέσα από τις ειδικά σχεδιασμένες ίνες του, ισορροπώντας την θερμοκρασία του σώματος και κρατώντας το στεγνό.

COOLMAX
Το Coolmax είναι ένα υλικό σχεδιασμένο να μεταφέρει την υγρασία (ιδρώτα) μακριά από το σώμα ώστε αυτό να διατηρείται στεγνό και δροσερό. Η απόδοση και άνεση που προσφέρει το Coolmax πραγματοποιείται μέσω ειδικά σχεδιασμένων και κατασκευασμένων ινών από πολυέστερ (όχι απλών ινών από πολυέστερ) . Οι ίνες αυτές λειτουργούν διαφορετικά από τις δύο πλευρές ενός υφάσματος από Coolmax. Διοχετεύουν μέσω «μικροκαναλιών» τον αέρα από έξω προς τα μέσα για τον σωστό αερισμό του σώματος, ενώ από μέσα προς τα έξω αποβάλλουν τον ιδρώτα ώστε να κρατηθεί το δέρμα στεγνό. Οι παρπάνω ιδιότητες του Coolmax, ενισχύονται από την καταπληκτική αίσθηση ελαστικότητας που προσφέρει το ρούχο όταν φοριέται, αίσθηση που δημιουργεί ο συνδιασμός των ινών πολυέστερ με elasterell-p ή LYCRAR elastane.

THERMOLITE
Το Thermolite είναι ένα υλικό που προσφέρει ζεστασιά και άνεση χωρίς βάρος, ακόμα και όταν το ρούχο είναι βρεγμένο. Το πανάλαφρο ύφασμά του αντέχει ακόμα και στις πιο δύσκολες χρήσεις, ενώ η κατασκευή του από «κενές» (κούφιες) ίνες παγιδεύουν πολύ εύκολα τον αέρα για καλύτερη μόνωση. Επίσης, οι χρήστες ενός ρούχου κατασκευασμένου από Thermolite παραμένουν πιο στεγνοί επειδή το υλικό στεγνώνει 20% γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο μονωτικό υλικό και 50% γρηγορότερα από το βαμβάκι. Το Thermolite είναι ένα από τα καλύτερα ύφασματα ρουχισμού γιατί είναι άνετο, ελαφρύ και επιτρέπει ελευθερία στις κινήσεις.

Εμπνευσμένο από τη Μητέρα Φύση
Όταν η ομάδα επιστημόνων δημιούργησε το Thermolite, η φύση ήταν ο οδηγός τους. Ανακάλυψαν ότι οι τρίχες των πολικών αρκούδων ήταν κενές (κούφιες) στο εσωτερικό τους για να μπορούν να αντιστέκονται στο πολικό ψύχος. Από αυτή την απλή ανακάλυψη οι «κενές» (hollow) ίνες και το Thermolite δημιουργήθηκαν.

Τηλ: 210 9612929
Email: info@cyclist.gr
Cyclist.gr - Ποδήλατο και ποδηλασία
TACX Προπονητήριο Fortius VR Multiplayer
TACX Προπονητήριο Fortius VR Multiplayer

To Fortius VR Multiplayer της Tacx είναι ένα προπονητήριο με δυνατότητα λειτουργίας εικονικής πραγματικότητας. Είναι εξοπλισμένο με ένα επαναστατικό σύστημα φρένου που επιτρέπει την πραγματοποίηση πολύ δύσκολων προπονήσεων. Το δυνατό του μοτέρ φρεναρίσματος (καινοτομία της Tacx) εξομοιώνει με ρεαλιστικό τρόπο καταβάσεις και αναβάσεις. Στις καταβάσεις, το ποδήλατο κυλά μόνο του ώστε να μη χρειάζεται πεταλάρισμα, ενώ η συμπεριφορά του στις ανηφόρες είναι ακριβέστατη. Το σύστημα "Powerback" ανακυκλώνει το ρεύμα που χρησιμοποιείται.

Η αίσθηση που δίνει το Tacx Fortius είναι σα να προπονείται κανείς σε πραγματικές συνθήκες!

Το λογισμικό που περιλαμβάνεται αποτελείται από τρία τεραίν εικονικής πραγματικότητας, λογισμικό ανάλυσης και ένα "Real Life" βίντεο επίδειξης.
Μπορείτε να προπονηθείτε μόνος ή με άλλους αναβάτες, οι οποίοι έχουν απόλυτα φυσική κίνηση. Οι αντιδράσεις τους είναι ρεαλιστικές, ενώ οι πτώσεις είναι και αυτές μέσα στο πρόγραμμα! Ακόμη και ο καιρός είναι του χεριού σας...

Το λογισμικό επίσης περιέχει μια σειρά από τεστ φυσικής κατάστασης καθώς και προπονητικά προγράμματα, τα οποία σε συνδυασμό με το λογισμικό ανάλυσης σας επιτρέπουν να πρακολουθείτε με ακρίβεια την πρόοδό σας.
Το Fortius Multiplayer συνοδεύετε απο τη βάση στήριξης του πηρουνιού αλλα και απο άδεια ενός έτους για online gaming.

Προτεινόμενη σύνθεση Υπολογιστή:

  • Επεξεργαστής: Pentium IV
  • Μνήμη: 512MB
  • Χώρος στο Σκληρό Δίσκο: 850MB
  • Κάρτα Γραφικών: DirectX9 compatible 3D card με 128 MB μνήμης (GeForce FX ή ισάξια, non-shared)
  • Κάρτα Ήχου συμβατή DirectSound
  • 1 ελεύθερη USB θύρα
  • DVD player (για χρήση με το Real Life Video μόνο)
  • Λειτουργικό: Windows Vista / Windows 7 32 ή 64 bit.

 


Ιστοσελίδα κατασκευαστή: Tacx
TACX
Διαθεσιμότητα και Καλάθι Αγορών
Επιλέξτε ONLINE SHOP για άμεση αγορά από τον υπολογιστή σας, ή δείτε τη διαθεσιμότητα του προϊόντος σε ένα από τα καταστήματά μας.

Χρώμα
Μέγεθος
Διαθεσιμότητα
Τιμή
Ποσότητα

860.00€

Προσθήκη στο καλάθι