WINDSTOPPER
Τα προϊόντα από Windstopper προσφέρουν ελευθερία στην κίνηση ενώ κάνουν την ενασχόλησή μας με τις υπαίθριες δραστηριότητες μια πραγματική ευχαρίστηση κι εμπειρία. Το Windstopper προσφέρει άνεση και προστατεύει το σώμα μας από μια σειρά διαφορετικών καιρικών συνθηκών και δραστηριοτήτων. Μπορούμε πλέον να επικεντρωνόμαστε στη δραστηριότητα και στην ευχαρίστηση που πηγάζει από αυτή χωρίς αυτή να διακόπτεται από το κρύο, την υγρασία, ή την υπερθέρμανση του σώματός μας από την άσκηση.


 
Ολοκληρωτική αντιανεμική ιδιότητα
Προστατεύει τη θερμοκρασία του σώματος και τη διατηρεί στα φυσιολόγικά της επίπεδα σταματώντας εντελώς τη διαπέραση του αέρα από το ύφασμα και κρατώντας το σώμα μακριά από το κρύο.

Μέγιστη αναπνευστικότητα
Εμποδίζει την υπερθέρμανση του σώματος από την υπερβολική συγκέντρωση του ιδρώτα στο ρούχο. Επιτρέπει την εύκολη αποβολή του ιδρώτα και της υγρασίας που δημιουργείται μέσα από τις ειδικά σχεδιασμένες ίνες του, ισορροπώντας την θερμοκρασία του σώματος και κρατώντας το στεγνό.

COOLMAX
Το Coolmax είναι ένα υλικό σχεδιασμένο να μεταφέρει την υγρασία (ιδρώτα) μακριά από το σώμα ώστε αυτό να διατηρείται στεγνό και δροσερό. Η απόδοση και άνεση που προσφέρει το Coolmax πραγματοποιείται μέσω ειδικά σχεδιασμένων και κατασκευασμένων ινών από πολυέστερ (όχι απλών ινών από πολυέστερ) . Οι ίνες αυτές λειτουργούν διαφορετικά από τις δύο πλευρές ενός υφάσματος από Coolmax. Διοχετεύουν μέσω «μικροκαναλιών» τον αέρα από έξω προς τα μέσα για τον σωστό αερισμό του σώματος, ενώ από μέσα προς τα έξω αποβάλλουν τον ιδρώτα ώστε να κρατηθεί το δέρμα στεγνό. Οι παρπάνω ιδιότητες του Coolmax, ενισχύονται από την καταπληκτική αίσθηση ελαστικότητας που προσφέρει το ρούχο όταν φοριέται, αίσθηση που δημιουργεί ο συνδιασμός των ινών πολυέστερ με elasterell-p ή LYCRAR elastane.

THERMOLITE
Το Thermolite είναι ένα υλικό που προσφέρει ζεστασιά και άνεση χωρίς βάρος, ακόμα και όταν το ρούχο είναι βρεγμένο. Το πανάλαφρο ύφασμά του αντέχει ακόμα και στις πιο δύσκολες χρήσεις, ενώ η κατασκευή του από «κενές» (κούφιες) ίνες παγιδεύουν πολύ εύκολα τον αέρα για καλύτερη μόνωση. Επίσης, οι χρήστες ενός ρούχου κατασκευασμένου από Thermolite παραμένουν πιο στεγνοί επειδή το υλικό στεγνώνει 20% γρηγορότερα από οποιοδήποτε άλλο μονωτικό υλικό και 50% γρηγορότερα από το βαμβάκι. Το Thermolite είναι ένα από τα καλύτερα ύφασματα ρουχισμού γιατί είναι άνετο, ελαφρύ και επιτρέπει ελευθερία στις κινήσεις.

Εμπνευσμένο από τη Μητέρα Φύση
Όταν η ομάδα επιστημόνων δημιούργησε το Thermolite, η φύση ήταν ο οδηγός τους. Ανακάλυψαν ότι οι τρίχες των πολικών αρκούδων ήταν κενές (κούφιες) στο εσωτερικό τους για να μπορούν να αντιστέκονται στο πολικό ψύχος. Από αυτή την απλή ανακάλυψη οι «κενές» (hollow) ίνες και το Thermolite δημιουργήθηκαν.

Τηλ: 210 9612929
Email: info@cyclist.gr
Cyclist.gr - Ποδήλατο και ποδηλασία
Fulcrum Σετ Τροχών Racing Quattro LG
Fulcrum Σετ Τροχών Racing Quattro LG

Τροχοί μεσαίου προφίλ από την Fulcrum για ποδήλατα δρόμου. Με 35 mm προφίλ, πιο αεροδυναμικοί αλλά ταυτόχρονα εύκολοι στη διαχείριση σε πλάγιους ανέμους.

Κατάλληλοι για γενική χρήση, άνετοι, ανθεκτικοί και αξιόπιστοι για μεγάλες αποστάσεις αλλά και για όσους σκέφτονται να συμμετάσχουν σε κάποιον αγώνα.

Ακτίνες: 16/21
Βάρος: 1725 γρ*

* Βάρος που δίνει ο κατασκευαστής χωρίς τα quick release
Ιστοσελίδα κατασκευαστή:Fulcrum

FULCRUM
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
2:1  Two-to-One
Διπλασιάζοντας τον αριθμό των ακτίνων από την πλευρά της κασέτας.

Όταν πιέζουμε τα πετάλια, η δύναμη περιστροφής στην κασέτα προκαλεί την χαλάρωση των ακτίνων από την πλευρά της κασέτας. Συνέπεια αυτής της χαλάρωσης, είναι η μείωση της στιβαρότητας του στεφανιού του τροχού.

Το αποτέλεσμα είναι οι ανεπιθύμητες ελαστικότητες που δημιουργούνται στον πίσω τροχό και η απώλεια ενέργειας. Η Fulcrum έρχεται να λύσει αυτό το κλασσικό πρόβλημα ελαστικότητας με το πατενταρισμένο σύστημα 2:1  Two-to-One, με το οποίο διπλασιάζει των αριθμό των ακτίινων στα σημεία που είναι απαραίτητο.

Σαν αποτέλεσμα, υπάρχουν δύο ακτίνες που λειτουργούν σαν μια. Οι τάσεις μοιράζονται, η χαλάρωση και οι ελαστικότητες μειώνονται και η μεταφορά της δύναμης του ποδηλάτη είναι πολύ πιο αποτελεσματική.

Επίσης, λόγω του 2:1  Two-to-One συστήματος οι τάσεις είναι πιο ισορροπημένες και από τις δύο πλευρές του τροχού, έτσι η διάρκεια ζωής των ακτίνων, του στεφανιού και του κέντρου, αυξάνονται.

Διαθεσιμότητα και Καλάθι Αγορών

Χρώμα
Μέγεθος
Διαθεσιμότητα
Τιμή
Ποσότητα

320.00€

Προσθήκη στο καλάθι